2017. június 8., csütörtök

Teszt: Innisfree super volcanic pórustisztító agyag maszk

Ez az egyébként hűsítő hatású agyagmaszk elvileg összehúzza a pórusokat, eltávolítja a faggyút, leradírozza az elhalt hámsejteteket, mélyen tisztítja a bőrt és javítja a bőrtónust. Jól hangzik, nem? Lássuk, hogy ebből mi igaz.

Csomagolás: Ami a csomagolását illeti, szerintem szép. Meleg barna színek, enyhén fénylő kupak, aranyos kis feliratok, cuki kis minták…nekem bejön. A tégely maga meglepően pici (100 ml krémet rejt amúgy), kellemesen nehéz, a szája viszont elég kicsi, úgyhogy érdemes kanállal kivenni belőle a felvinni kívánt mennyiséget, már csak a higiénia miatt is. 




Illat, állag, használat: Anyagos maszk lévén nem meglepő, hogy egy szürkés színű, elég masszív, mégis meglepően krémes állagú krémet találunk a tégelyben. A nagyon tömörnek látszó állaga ellenére egészen könnyű felvinni és eloszlatni. Nem kell belőle sokat felvinni egyszerre, úgyhogy egy tégely nagyon-nagyon sokáig elég!  






Valóban hűsítő hatású ez a pakolás, a felvitel után percekig kellemesen hűs érzete volt az arcomnak tőle. Van egy kis agyagos illata, de egyáltalán nem erőteljes és nem zavaró.
Pozitív, hogy nagyon gyorsan szárad, sosem ragadt bele a hajam, nem folyt le az arcomról, szóval abszolút lehet tenni-venni vele a lakásban. 
A hatóidő végén sem húzta az arcom túlzottan, bár kicsit azért néha, itt-ott viszketett a bőröm illetve beszéd vagy mosolygás közben azért éreztem, hogy rajtam van, de egyáltalán nem volt kellemetlen viselni. Szerencsére lemosni sem nehéz, úgyhogy nem panaszkodom. :)
Hatás: A bőröm utána teljesen matt, nagyon puha és nagyon-nagyon sima. Üdének, tökéletesen tisztának, szépnek és egészségesnek látom, a pórusaim sokkal-sokkal tisztábbak és kisebbek is lettek tőle.  
Ár, beszerezhetőség: Én az iherbről rendeltem meg, de kapható az ebayen is, kb. 3000-4000 Ft-ért.
Összességében: rendben van a csomagolása, nincs zavaró illata, kellemes a használata, és ami a lényeg: nagyon hatékony! Mindent teljesít, amit ígér, szép az INCI-je is, szóval...egyszerűen TÖKÉLETES ez a cucc! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...