2017. június 1., csütörtök

Jó fogás! - elf studio baked highligter

Ha legközelebb az iherbről rendeltek valamit, mindenképpen csekkoljátok az elf termékeket is, mert nagyon jó cuccokat lehet kifogni, nagyon kedvező áron!

Sajnos az iherbön (összehasonlítva az elf hivatalos webshopjával) nem érhető el minden egyes elf termék illetve minden szín, de szerencsére a studio baked highlighter blush gems színben igen. :)


Mit kell tudni erről a highlighterről?

A csomagolása illetve a design nagyon egyszerű, nagyon minimál, de abszolút funkcionál: jól záródik, nem foglal sok helyet, egyértelműen látod, hogy mit tartasz a kezedben.

A tapintása (a panben és a bőrön is) selymes, ujjal és ecsettel is fel lehet vinni, szinte egyáltalán nem porol és gyönyörűen belesimul a bőrbe. Illata nincs.

Egy rétegben is szépen pigmentált (pont amennyire kell), de ha szükségét érzed, rétegezheted is.

Nagyon nagy pozitívum, hogy az égetett technológia ellenére nem válik szárazzá és keménnyé a felszíne - hosszú hónapok után sem -, így nem kell amiatt aggódnod, hogy később nehézkes lesz a felvitel vagy majd kapargatnod kell a tetejét egy kis fedésért cserébe.




A blush gems a panben sokkal melegebbnek, bronzosabbnak tűnik, mint amilyen valójában.
Bőrön határozottan hidegebb tónusú és világosabb is, lényegében ez egy barackos fényű/tónusú bézs. Csillámokat nem tartalmaz.

A fénye inkább visszafogott, mint intenzív.
Ez egy a hétköznapokon is abszolút hordható darab, ami nagyon szép fényt (glowt) ad az arcnak, de nem csillog-villog, nem ragyog, nem túl feltűnő, de mégsem annyira szolid, hogy ne lenne látható.





Rajtam nagyon tartós, a nap végén is jól látható, nem kell napközben frissíteni.  

Egy szó, mint száz, ez egy nagyon szép színű, kellemesen fénylő, pigmentált highlighter, amivel gyorsan, könnyen lehet dolgozni és még tartós is.
Az ára kb. 1120 Ft, ami - tekintve hogy milyen jól muzsikál -, nem pénz érte!
/Ha szeretnéd megrendelni, katt ide! - nem affiliate link/


Most ennyi Csajok, további szép napot, sziasztok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...