2017. május 9., kedd

Baby Boomer körmök

Ami a körmöket illeti, idén az egyik legnagyobb trend a Baby Boomer technika, ami konyhanyelven a francia manikűr és az átmenetes technika ötvözete.

Tulajdonképpen a klasszikus francia manikűrhöz használt színekkel készül, fehérrel illetve azzal a bézses, rózsaszínes, barackos színnel, amit a körömágyhosszabbításnál illetve a csillámos, átmenetes körmök esetén alapnak használnak a körmösök, de ebben az esetben - a határozott, éles vonalú, szépen ívelt mosolyvonal helyett - a fehér szélt összemossák a körömágy színével. 

Én imádom a klasszikus francia körmöket, illetve a csillámos, átmenetes technikával készült körmöket is, úgyhogy valószínű volt, hogy nekem ez a technika be fog jönni. Így is lett. :D 

Az én Baby Boomer körmeimet egy nagyon apró, ezüst csillámokat tartalmazó, visszafogott csillogású zselével dobta fel a körmösöm, két-két ujjamra pedig indamintás, nyomdával készült díszítés is került. Íme: 





Gondolom mondanom sem kell, hogy imádom ezt a technikát! Egyszerűen nem tudok betelni vele, már vagy egy hete viselem, de még mindig képes vagyok percekig csodálni, hogy milyen szép. :)

Nem csoda, hogy a Baby Boomer technika rajongótábora egyre nő, az eredmény ugyanis legalább olyan szép, olyan elegáns és olyan visszafogott, mint a francia manikűr esetében, de a szépen összemosott színeknek köszönhetően izgalmasabb, érdekesebb, újszerű a végeredmény. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...