2017. február 7., kedd

2 szuper NYX ajakkence, amit ki kell próbálnotok!

Ha mostantól életem végéig csak egy márka ajakra való termékeit használhatnám, a NYX ajakrúzsai/szájfényei mellett tenném le a voksom. Mindegy, hogy (hagyományos) henger alakú vagy folyékony rúzsról, esetleg szájfényről vagy ajakkrémről beszélünk, a NYX minden területen ott van a szeren! Hogy mennyire, arról meggyőződhettek, ha elolvassátok a mai posztot! ;)

1. NYX Xtreme Lip Cream(ek)

Az Xtreme Lip Cream-ekről már írtam korábban ITT, ezért most részletes teszttel nem untatlak Titeket, legyen elég annyi, hogy ezek a folyékony ajakrúzsok a szívem csücskei! 
Szegényekről nagyon keveset lehet olvasni magyar blogokon, pedig hihetetlenül jók, sokkal-sokkal nagyobb hype-ot érdemelnének! 

A legújabb árnyalat, amire szert tettem a Strawberry Jam (ami a nevével ellentétben nem piros, hanem sokkal inkább egy csodálatos élénk sötét rózsaszín), de nem csak és kifejezetten ezt a színt ajánlom, hanem a márkának ezt a vonalát általánosságban, mivel azonban erről a színről még nem írtam itt a blogon, így kézenfekvő volt, hogy Őt mutassam ma meg Nektek. :)   










2. NYX Butter Gloss(ok)

Alapvetően nem vagyok a szájfények nagy rajongója, mert 1. önmagában nem szeretem azt a vizes, jóformán alapszín nélküli csillogást az ajkaimon, amit a legtöbb szájfény nyújt és 2. a legtöbb nem túl tartós, ezért ha nem viszem fel újra és újra napközben (kb. óránként), semmi értelme az egésznek. 

Ha azonban néha néha mégis szájfényes kedvemben vagyok, 100%, hogy valamelyik NYX szájfényem után nyúlok.  

A NYX butter szájfényeit ugyanis általában azok is szeretik, akik amúgy nem szeretik a szájfényeket. Miért? 
Mert jó az illatuk, nagyon-nagyon kellemes (nem túl vizes, kellően masszív) az állaguk, szép a fényük, nem gyűlnek össze a száj sarkaiban és valamivel tartósabbak is, mint az átlag. 
Kb. olyanok, mint a fenti Xtreme Lip Cream, csak nem olyan teljes a fedésük és egy picit fényesebbek. 

Ha alapjáraton is szeretitek a szájfényeket, akkor ezeket is imádni fogjátok, ha pedig annyira nem vagytok oda a szájfényekért, ezeknek akkor is érdemes lehet adni egy esélyt. :)









Ez az árnyalat egyébként a Peach Cobbler, ami az egyik legpigmentáltabb és legélénkebb szín az összes butter gloss közül.


Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...