2013. november 23., szombat

Teszt: Kryolan szemhéjpúderek

Ahogy ígértem, néhány mondatban beszámolok azokról a Kryolan szemhéjpúderekről, amiket nemrégiben zsákmányoltam. :) Ők azok:


Csomagolás: Ezek a szemhéjpúderek igazából utántöltők, palettába valók, ezért nincsenek kemény tégelyekben, hanem csak egy ilyen átlátszó, gyenge műanyag csomagolást kaptak.  


A hozzájuk passzoló Kryolan-os palettát nem szereztem be, mivel elég strapabíró ez az átmeneti csomagolás is. (Nem szép (nem is kell annak lennie), de megvédi a szemhéjpúdert mindentől, amitől kell.)

A szemhéjpúderek egyenként 2,5 grammosak, Németországban gyártották őket. (Összehasonlításképpen: 2,5 grammosak az essence monók is.)

Illat, állag: Az állaguk tapintásra selymes, nagyon könnyen satírozhatóak (talán túl könnyen is), viszont nagyon porolnak, óvatosan kell bánni velük! Illatuk is van: a világosbarnának enyhe "öreg néni parfüm" illata van, a sötétbarnának erős tisztítószeres - romlott parfümös illata van, ami a használatuk során is érezhető, mert elég intenzív! 

Szín, finish, pigmentáltság:
Két színre csaptam le első körben:
1. Sahara: Meleg tónusú, világosbarna, enyhe sárgás beütéssel - remek satírozószín
2. Congo: Meleg középbarna - matt barna szemhéjpúder, a mélyítővonalon szoktam használni

Mindkét szín megfelelően pigmentált és tökéletesen matt.




Tartósság: Szemhéjalapozóval ugyanolyan szépek este 8-kor is, mint reggel 7-kor, nincs rájuk panasz.

Ár/beszerezhetőség: Na, erre nem emlékszem pontosan, de azt hiszem kicsit több, mint 2000 Ft-ba kerültek és az Ó utcai Kryolan City-ben kaphatóak, de interneten is megrendelhetőek, innen: http://www.sminkbolt.hu/

Összességében: Jó velük dolgozni, a pigmentáltságra sem lehet panasz, ráadásul rengeteg színben kaphatóak..mi kell még? :D 5/5

6 megjegyzés:

  1. Na igen, ez a pigmentáltság nem semmi! Ha az ember egyszer ilyet használt, sajnos nem nagyon nyúl a gyengébbek felé...

    VálaszTörlés
  2. a feketét semmikép ne vegyétek be :) sminkes tanfolyamra járok, és ott azt használjuk. foltos, és lehetetlen satírozni..:S bár a professzionális matt feketék mind ilyenek..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt nem terveztem beszerezni, mert a Sleek paletták miatt kb. 8 pan-nyi matt feketém van, de köszi a tippet, jó tudni! :)

      Törlés
  3. Oh de szépek. :) Alig várom a sminkeket velük. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából már láttad őket. Ebben a sminkben: http://katiebeauty.blogspot.hu/2013/11/smink-blue-brown.html

      Törlés
  4. Nekem megvan többek közt a feketéjük és sajnos igazad van ,nagyon porol és meg sem közelíti például a Sleek feketéjét pedig ez egy professzionális márka a sminktanfolyamon is leginkább kryolan színekkel dolgoztunk. :(

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...