2013. április 23., kedd

A legimádnivalóbb férfi parfüm: Hugo Boss - Boss in motion

Egy korábbi posztban már említettem, hogy nagyon szeretem a Bruno Banani Magic Man-jét, de nem az az első számú kedvencem, ha férfi illatról van szó. Nálam Hugo Boss - Boss in motion-ja viszi a pálmát!  

A promókép

A hivatalos leírás: 

"Az aktív életstílus spontaneitásával párosított friss, érzéki és férfias illat. Ez az összetett parfüm egy igazán friss kezdéssel nyit, melyben ragyogó citrusos aromák dominálnak zöld jegyek illatával meghintve. A szívillat piros borsfa eszenciák kombinációjából egy fahéjra és kardamómra épülő egzotikus illat kavalkádva lép át. A fás és pézsmás illatnak köszönhetően az alapjegyben a keleties irányzat dominál."

És még egy promókép. :)

"A boldog férfi természetes, friss és érzéki illata, mely energiát, vitalitást sugároz. A férfié, aki szereti a versenyt, hisz a képességeiben, keresi a kihívásokat és megvalósítja álmait."

Ez az illat különlegesebb, fűszeresebb, érzékibb mint a Magic Man, de nem tömény, hanem határozottan friss és nagyon-nagyon szexi. :) Először citrusosnak hat, de ahogy telnek az órák, egyre fűszeresebb lesz, végül pedig szinte csak fás jegyek érezhetőek. Nagyon változatos, karakteres illat, minden szakaszban eszméletlen! Szerintem egy az egyben ilyen illata van egy csábító, energikus férfinak, akitől megremeg a térded, ha csak rád néz. 

A csomagolás egyébként nem túl megkapó, majdnem csúnya, de mivel ennyire jó az illata, ezen túl tudok lépni. :P 


Típus: Eau de Toilette
Illatcsalád: orientális - fougere
Illatjegyei: 
Fej: bazsalikom, bergamott, narancs, ibolya
Szív: rózsaszín bors, szerecsendió, kardamon, fahéj
Alap: vetivérfű, pézsma, szantálfa
Kiszerelés: 40 és 90 ml-es kiszerelésben is kapható 

Ha parfüméria közelében jártok, mindenképpen szaglásszátok meg, mert isteni!

1 megjegyzés:

  1. Ezt nem ismerem, de nekem a Boss Bottled a kedvenc illatom pasikon, kimondhatatlanul szexinek találom :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...